Tesla Cybertruck

sixpower

Guru
22. sep 2011
2.965
2.449
113
Lublana
Obišči stran
Tako ja, jaz si izmišljujem. Nehaj bluzit in se sprenevedat, saj si že dovolj globoko zabredel v svoj brezvezen drek. Raje pojdi nazaj klikat in si še naprej nabiraj svoje znanje in življenjske izkušnje z ogledi youtubarjev.
 
  • Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Najbolji in sad

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.215
894
113
Koga sploh brigajo? Naj loscijo svojo import 'premijo' in zivijo v briljantni samopodobi. Svet pa mimo leti. Se bojo ze zbudil, slej ko prej.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Samo Izoliranc

dask

Fizikalc
21. sep 2023
230
227
43
Pa se kar vsi, ki imajo Cybertruck objavlajo? Zakaj pa to gledate? Jaz tega nisem videl. Ampak očitno vas je dovolj butlov, ki to gledate in to podpirate. Zato pa obstajajo influencerji in youtubarji nad katerimi se vsi tako zgražate. Čeprav ste edino in izključno gledalci odgovorni za to, da obstajajo. Očitno so zavohali, da je to trend na kar vsi klikate in so izkoristili svoj Cybertruck.
Pojavljajo se povsod, ne samo "influencerji", tudi marsikater novičarski portal stalno objavlja, kdo ga ima in kdo ga je kupil in kje so ga videli. Jaz pač ne mižim ob takih novicah in se ne slepim, da je ta jajc kaj drugega kot moda. Mi jih pa algoritem seveda veselo meče ven, socialna omrežja so tudi en način, daš možgane na pašo in se občasno smeješ, občasno pa čudiš človeški norosti, pa kaj? Potegni kol iz riti, ti bo lepše.
 

sixpower

Guru
22. sep 2011
2.965
2.449
113
Lublana
Obišči stran
Mi jih pa algoritem seveda veselo meče ven, socialna omrežja so tudi en način, daš možgane na pašo in se občasno smeješ, občasno pa čudiš človeški norosti, pa kaj? Potegni kol iz riti, ti bo lepše.
Seveda ti jih meče ven, če pa vse to poklikaš. Kot sem omenil, filmčki o Cybertrucku obstajajo zgolj zaradi vašega klikanja. Imaš pa na stotine filmčkov tudi o drugih stvareh, drugih avtomobilih... Tako, da Cybertruck po mojem ni kaj dosti poseben, tu je spet zgolj od vas odvisno kaj iščete in klikate. Ustvarjati si mnenje o tipičnem vozniku na podlagi youtbe in tik tok filmčkov pa lahko počne zgolj tipičen slovenček. Ljudje se radi zgražate in posmehujete drugim in tovrstni ustvarjalci filmčkov se tega dobro zavedajo zato to počnejo. Gledanost je zagotovljena. Poglej Evrovizijo, že en teden poslušam zgražanje (kot vsako leto)...vsi sovražijo vse kar se tam dogaja...pa vendar vsi to gledajo in poslušajo. Ja zakaj, če je tako neumno in zanič? Zakaj raje ne poslušajo glasbe, ki jim je všeč in ne spremljajo festivalov po njihovem okusu? Bebavci pač, ni ga čez užitek, ki ga doživljajo ob zgražanju.

Drugače pa. Jaz se kar veliko smejim, ne samo občasno, tudi zabavam se kar veliko. Pa ne boš verjel, vse to sem počel tudi že pred prihodom socialnih omrežij.
 

luka51

Guru
16. avg 2007
13.940
5.221
113
ok sixpower, realno. Kdo ga kupi, ker je uporabn. Ne vem, če je tak kupec cyber trucka na svetu. Večina, če ne vsi so ga kupili za pozornost.
 
  • Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.215
894
113
Kot vecina kupi BMWje, Audije etc... Da se kurcijo, ne? Ja. Nasa raja pa namesro da bi kaj novega kupila, sopa zlajnane 'premije', ker gor pise BMW, Audi etc... stanuje pa v bloku in sopingira v Eurospinu etc... Ampak, vazno da se vid kaj vozi. Cist enako, kot glede CT po tvoje. S tem da tega kup folk k ma denar. Na uporabnost ne gledajo ne ti ne nasi wannabe something. Vazna je znacka na maski, ker to je "status". Bolno, ampak tako je.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Marxon

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.215
894
113
Velja enako. Kot nonstop eno te isto o EV ze ves cas tukaj... Sicer pa, kdo zares kupi premijo zaradi namena? Kaksnega? Pickohvat, napihovanje ega in podobno? Ce se ze o CT namenu govori, dajmo se o tem. Gre se za to, kdo ma vecjega, je vecji bebec na vasi. Za namen se kupi tovornjak, kombi, traktor, bager etc... Avto je pac luksuz, kurcenje v vecini primerov, ko je govora o premijah. Vecje so, boljse so - dokler so ICE. Ce je EV je takoj pretezak, glomazen, skoda materiala etc... Drzi? Glede na tukajsnje zapise zagotovo. Vids, znucano...
 

Vadim

Guru
2. jul 2020
4.047
5.258
113
Definiraj kaj je zate premija. BMW 3 ali Audi A4 pač to niso. So boljši avti (vzmetenje čez luknje, lega na cesti pri hitrosti, zvočna izolacija kabine...) niso pa neki presežki. Cena jim tudi pade, potem pa si v dilemi ali kupiti novo Dacio Jogger ali pa 7 let rabljen Mercedes CLA. V komu se lepše pelješ pa itak vemo.

7 serijo ali S klaso boš pa težko videl pred Spinom parkirano.

PS: pa mislim, da ti bo kar večina alterja pritrdila, da razni cestni tanki absurd na naših cestah in zgolj šopirjenje. Ni mi pa jasno iz kje si jih sploh našel.
 

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.215
894
113
Premija? Ne vem, ne gledam tako na avte, ta pojem skupaj s kozolci etc... poznam od tu. Drugace pa nov, moderen, udoben avto. Trenutna preferenca EV.
 

NekdoK

Guru
17. jun 2008
3.851
627
113
EU
Premija je vsaj zame, kakšen mercedes od S500 naprej, ali pa BMW 7, Audi 8 in podobno. Vse kar je manj so pač običajna vozila, nekatera dražja druga spet cenejša. Ti veliki športni terenci mi pa gredo res na živac in jih uvrščam med kriminal na cestah.
 
  • Haha
Reactions: novaa

sixpower

Guru
22. sep 2011
2.965
2.449
113
Lublana
Obišči stran
ok sixpower, realno. Kdo ga kupi, ker je uporabn. Ne vem, če je tak kupec cyber trucka na svetu. Večina, če ne vsi so ga kupili za pozornost.

Kaj jaz vem kdo ga kupi ker je uporaben. Ne poznam nikogar, ki bi si ga lastil. Tudi videl ga še nisem v živo... Vsekakor sem pa tudi jaz prepričan, da je vsaj veliki večini prvih naročnikov Cybertrucka šlo za ekskluzivnost po domače kur*enje. Ampak za kur*cenje se kupuje tudi mnoge druge avtomobile. Pa še marsikaj drugega. Recimo telefone. Pa daj no, kdo rabi telefon za 800eur oziroma celo za 1000 eur in več? Vse od 200eur naprej je totalno kur*enje. Ker nihče tega res ne potrebuje, 99% ljudi morda izkoristi max 5% zmogljivosti telefona. Totalen overkill ampak za kur*enje je super.
In potem tukaj berem izjave, kako imajo lastniki cybertrucka vsi majhne luleke, od ljudi, ki si ga redno drkajo na youtube filmčke o dotičnem avtu. :D

Še dodatek. Meni Cybertruck nikakor ni zanimiv, ker je EV in tu se moje zanimaje za vozilo popolnoma konča. Če bi bil pod pokrovom kakšen zmogljiv bencinski motor bi me malo bolj zanimalo kako in kaj. Meni je všeč zgolj izgled in to je vse. Edina Tesla, ki meni dobro zgleda ampak še vedno je samo Tesla in EV drekec.
 
  • Všeč mi je
Reactions: motoroki

Vadim

Guru
2. jul 2020
4.047
5.258
113
FB_IMG_1715693446159.jpg
 
  • Haha
Reactions: mosseero

LarryClay

Majstr
10. feb 2023
927
949
93
In kaj ste mislili, da je? Običajen pleh nikoli ni nosilen.
Pejte razdirat razne lukszne športne premijske avte za milijon EUR, pa potem jokat, kako so sestavljeni. Še slabše. Na roko lepljeno z Neostikom.
Elon je naredil avto za velike otroke, in sedaj imajo svojo igračo.
 
  • Haha
Reactions: sad